Aan de slag!

1 December 2017

Er wordt hard gewerkt op de nieuwe woonlocatie aan de Vliet. Het terrein dat nog onbebouwd was moet klaar gemaakt waren voor de komst van de woningen. Dat levert mooie plaatjes op van een drassige ondergrond en rondrijdende tractoren.

De eerste stap is het verbeteren of liever verstevigen van de ondergrond.


 De grond moet voldoende draagkracht hebben om de woningen, die straks kant en klaar worden aangeleverd, te ondersteunen. Aannemer Stuit en het bedrijf Terrastab voeren de werkzaamheden van het bouw- en woonrijpmaken uit.  


Vervolgens worden de benodigde kabels en leidingen alvast in de grond aangebracht. Op de foto is goed te zien waar de leidingen de grond uit komen. Dat zijn de plekken waar straks de woningen geplaatst worden. De mooie bomen en struiken langs de rand van de locatie blijven behouden. De woningen komen in een groene omgeving te staan.


geplaatst op 1 December 2017

Meer nieuws

 • 14 October 2019

  Bij Nico Podcast 4

  De vierde aflevering van de Nico Podcast is er! Peen & Ui is al een tijdje geleden vertrokken uit het tuinhuis bij Nico.

  Lees bericht
 • 5 April 2019

  Afscheid nemen in stijl

  Samen met bewoners en corporatie-collega's meedoen aan de Singelloop: zo namen Bart, Danny, Jennefer en Robbert afscheid na 1 jaar Nico. 

  Lees bericht
 • 5 March 2019

  Bij Nico Podcast 3

  In deze aflevering van de Bij Nico-podcast kijken we naar de wijk waar de Nico-bewoners terecht komen: Leiden Zuid-West. 

  Lees bericht