Afscheid nemen in stijl

5 April 2019

Samen met bewoners en corporatie-collega's meedoen aan de Singelloop: zo namen Bart, Danny, Jennefer en Robbert afscheid na 1 jaar Nico. 

De social designers van Peen & Ui hebben vanuit het tuinhuis hard gewerkt aan het verbinden van de bewoners en hun woonomgeving.

In het afgelopen jaar is het tuinhuis  onder begeleiding van Peen & Ui voor tal van activiteiten gebruikt: tafeltennis, zumba-les, taalinloop, film en sport, oefenen voor de inburgeringscursus en vergaderen over de inrichting van de plantenbakken. Het tuinhuis is een vaste ontmoetingsplek geworden voor de bewoners.

Na de sportieve inspanning was het tijd om met elkaar een drankje te drinken, terug te kijken op al het gedane en het stokje aan de Nico-bewoners over te dragen. Zij gaan vanaf nu het tuinhuis en de activiteiten beheren.geplaatst op 5 April 2019

Meer nieuws

 • 5 March 2019

  Bij Nico Podcast 3

  In deze aflevering van de Bij Nico-podcast kijken we naar de wijk waar de Nico-bewoners terecht komen: Leiden Zuid-West. 

  Lees bericht
 • 4 December 2018

  Bij Nico Podcast 2

  In de tweede aflevering van de Bij Nico-podcast zoomen we verder in, en kijken we naar de stad waar de Nico-bewoners terecht komen: Leiden.

  Lees bericht
 • 19 October 2018

  De Bij Nico Podcast 1

  Luister hoe het is om aan te komen in een nieuw land. Deze podcast gaat over het welkomstcomitĂ©, de waarde van tijd, ontworteld zijn, zoeken naar je eigen kleur binnen de Nederlandse cultuur en hoe je als buur kunt helpen om een band met Nederland te krijgen. 

  Lees bericht