De Bij Nico Podcast 1

19 October 2018

Luister hoe het is om aan te komen in een nieuw land. Deze podcast gaat over het welkomstcomitĂ©, de waarde van tijd, ontworteld zijn, zoeken naar je eigen kleur binnen de Nederlandse cultuur en hoe je als buur kunt helpen om een band met Nederland te krijgen. 

Bij Nico Podcast - aflevering 1

In deze eerste aflevering vertelt Joost van Vluchtelingenwerk over wat statushouders meemaken, zodra ze aankomen in Nederland. En we hebben een heel bijzonder interview met Sara van Intercultural Impact, die uit eigen ervaring vertelt over hoe het is om in de Nederlandse cultuur terecht te komen.


geplaatst op 19 October 2018

Meer nieuws

 • 5 March 2019

  Bij Nico Podcast 3

  In deze aflevering van de Bij Nico-podcast kijken we naar de wijk waar de Nico-bewoners terecht komen: Leiden Zuid-West. 

  Lees bericht
 • 4 December 2018

  Bij Nico Podcast 2

  In de tweede aflevering van de Bij Nico-podcast zoomen we verder in, en kijken we naar de stad waar de Nico-bewoners terecht komen: Leiden.

  Lees bericht
 • 1 October 2018

  Tuinhuis in beheer bij bewoners

  In het tuinhuis is iedereen welkom en nu we elkaar hebben leren kennen is het  tijd om de bewoners ook bij het beheer te betrekken. Maar hoe doe je dat, samen een ruimte beheren? Gelukkig is er tijd om daar mee te experimenteren.  

  Lees bericht