Sport en spel

Sport en spel

Sport en spel

De tennistafel in het tuinhuis is een vaste ontmoetingsplek voor bewoners. Soms wordt er elke dag van de week wel even getafeltennist. Een momentje voor een groep bewoners om eens bij te praten en te ontspannen.

Gezellig en sportief is dat net als het hardloopgroepje dat iedere dinsdagavond gezamenlijk op pad gaat. Er zijn genoeg leuke groene routes in de buurt van Nico. Als het aan de bewoners ligt komt er ook buiten ruimte voor sport en spel rond de woningen van Nico. De eerste doelpaaltjes staan al in de groen en komende tijd krijgen de plannen verder vorm. 

En natuurlijk is samen naar sport kijken ook een geliefde activiteit in het tuinhuis!

geplaatst op 16 October 2018

Meer verhalen

 • Inburgeren doe je samen!

  Inburgeren doe je samen!

  In het tuinhuis van Nico wordt ook regelmatig geoefend voor de inburgeringscursus. Aan de picknicktafels worden met een laptop en oordopjes in de verschillende vragen geoefend.

  Inburgeren doe je samen!
 • Aan de slag met taal

  Aan de slag met taal

  Contact maken en elkaar leren kennen gaat een stuk makkelijker als je elkaar kunt verstaan. Veel bewoners van Nico wachten nog op Nederlandse les. Mirjam en Edith namen het initiatief om een taalinloop te organiseren.

  Aan de slag met taal
 • Plantjes kopen

  Plantjes kopen

  Aan de voorkant van de woningen zijn plantvakken te vinden. Normaal gesproken beplant de gemeente deze vakken. We hebben de bewoners van Nico gevraagd of zij het zelf wilden doen. En dat wilden ze!

  Plantjes kopen